sobota 4. února 2012

Kváskový profesionál

Je známo, nebo se to alespoň všude píše, že kvásek je poklad každé hospodyně. Ta si ho hýčká, rozmazluje a krmí, každý den ho chodí okukovat jestli se má dobře, zpívá mu a kdoví co ještě. Chápu, kváskový chleba, jak už jsem psala níže je opravdová a zdravá dobrota, ale proč to drama? Udělat kvásek mi trvalo tři dny a  žádné kouzlo to není, jde jen o míchání vody a mouky. Když mi Miku rozflákal sklenici, kde kvásek pěstuju (nebo chovám???), za další tři dny jsem si udělala další. No a pak jsem ho celý dala do chleba a zapomněla oddělat.....no co za další tři dny mám další......a opravdu na tom nic není, jinak -a to mi věřte - bych se na to potřetí už fakt vykašlala. 

Žádné komentáře:

Okomentovat